Shopping Party

Shoppen in je eigen huiskamer

Je kunt bij jou thuis een aantal dames (vriendinnen, buurvrouwen nichtjes tantes en je moeder en/of schoonmoeder) uitnodigen waarbij ik een korte presentatie geef over kleur en stijl. Als er belangstelling voor is laat ik ook verschillende manieren zien hoe je een sjaal kunt dragen. (daar geef ik ook speciale workshops voor)

De gastvrouw zorgt voor koffie/thee/fris en eventueel iets lekkers. Na de presentatie kan er naar hartenlust accessoires gekocht worden, die na contante of pinbetalingen direct meegenomen kunnen worden. 

De gastvrouw ontvangt 10% van de totale omzet aan shop tegoed. Dit kan besteed worden aan de accessoires, maar dit bedrag mag ook gereserveerd worden voor een consult kleur- of stijladvies.

Misschien heb je al vaker gedacht: “Ik zou best eens een kleuren analyse willen ondergaan” . Maar is het er nog niet van gekomen. Je hebt mijn site bekeken maar bent er nog steeds niet aan uit. Boek dan een shopping party want dat is een laagdrempelige manier om mij beter te leren kennen. En ik kan je vertellen wat je bij een kleur- of stijladvies mag verwachten.

Schroom niet en neem contact met mij op. Zodat ik een gezellige en sfeervolle avond kan verzorgen bij jou thuis met jou vriendinnen en bekenden.

Zou je al een kleine impressie willen zien van de collectie? LIKE de facebook pagina van Shining for You