Kleurenanalyse

Ontdek van welke kleuren jij gaat stralen!

Bij een kleurenanalyse analyseer ik de kleuren van je huid, je haren en je ogen op de ondertoon. Dat betekent dat warme kleuren een gele ondertoon hebben en koele kleuren een blauwe ondertoon. 

Dit doe ik door het gebruiken van kleuren strookjes zoals op de afbeelding, deze werkwijze word ondersteund door een computerprogramma van Art of image.

Aansluitend ga ik door gekleurde sjaals langs je gelaat te draperen, jou de magie laten ervaren wat kleuren met je doen. 

Daarna ga je het make-up advies opvolgen door middel van een 10 stappen plan met de kleuren make-up die bij jou huid, haren en ogen het meest geschikt zijn. Je gaat dus zelf experimenteren om het effect hiervan te ervaren. 

Hiervoor gebruiken we ook de make-up van Art of image. (Alle materialen die gebruikt worden zijn ook bij mij te bestellen)

De producten zijn:
• Hypoallergeen 
• Dermatologisch getest
• Niet op dieren getest
• Eenvoudig te verwijderen met make-up remover

 

Persoonlijke kleurenwaaier

Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier die speciaal voor jou gemaakt word. Een palet met 42 kleurenkaartjes gebaseerd op een kleurenanalyse waarvoor de coördinaten van huid, ogen en haren bepalend zijn.  Op de achterkant van deze kaartjes word aan gegeven welke kleuren je het beste als basiskleuren kunt gebruiken en welke als accent kleur. Even zoals de huidskleurverwant en huidskleurversterker en de oogkleurverwant en oogkleurversterker. 

 

Persoonlijk zakelijk kleurenpalet

Wil je je krachtig voelen op de werkvloer? Kies dan een zakelijk kleurenpalet. De opbouw van het palet is als volgt: kostuum kleuren-kleuren voor overhemden en blouses- kleuren voor andere kledingstukken

Een uniek product om in te zetten als jij het verschil wil maken. We zijn tenslotte allemaal verschillend. 

Kosten

De kosten voor een kleurenanalyse zijn €90,- voor een twee uur durende sessie inclusief koffie/thee/fris en iets lekkers. Je krijg een algemene kleurenkaart van jouw seizoen mee naar huis.

Een persoonlijke kleurenwaaier kost €85,- inclusief uitleg en toelichting hoe je deze waaier gebruikt tijdens het winkelen of bij de aanschaf van nieuwe kleding en wat het effect van bepaalde kleuren kan zijn. Bij het ophalen van je persoonlijke kleuren waaier word je ook ontvangen met koffie/thee/fris en iets lekkers.