Imagostyling

Welk effect heb je op anderen en welke indruk wil je achterlaten?

Bij imago draait het om charisma, flair en uitstraling. We gaan helder krijgen en benoembaar maken wat bijdraagt aan de zogenoemde X-factor.

Er ontstaat een verbinding tussen jouw binnenkant en buitenkant. Voor het in kaart brengen van jouw innerlijk of beter gezegd jouw persoonlijkheid, doorloop je een imagotest die je van mij digitaal toegestuurd krijgt. 

In deze test komen jou kenmerken en eigenschappen naar voren, waarna we deze gaan groeperen en destilleren om vervolgens te kunnen  vertalen naar communicatie. Jou kernwaarden staan centraal.

• Kleurencombinaties en contrast (koel, warm)
• Kleurenpsychologie
• Rechte en vloeiende lijnen
• Dessins, prints en patronen in stoffen
• Zoals ook kwaliteiten, structuur in stoffen. (stug, soepel, glanzend, ruw, zacht)
• Kapsels en accessoires

Er ontstaat harmonie tussen je innerlijk en uiterlijk waardoor je een authentiek en krachtig beeld van jezelf neerzet en komt je uitstraling volledig tot zijn recht.


Afspraak

Alvorens er een afspraak gemaakt word, vul je een vragenlijst in. Jouw antwoorden vormen de rode draad in onze vervolgafspraken

We maken twee afspraken waar we in gesprek gaan over jouw talenten, kwaliteiten maar zeker ook je onzekerheden en je verwachtingen. Je gaat een moodboard/collage maken en je krijgt een digitaal verslag met een samenvatting en alle handvatten die je kunt gebruiken voor jouw X-factor.


Kosten

De kosten zijn €225  Deze sessies kun je alleen doorlopen nadat je kleur en stijladvies al afgerond hebt.